Ons Assortiment in een oogopslag

In een oogopslag onze vloeren:

 

Tapijt -

Marmoleum -

PVC -

Laminaat -

Vinyl -

Op zoek naar een nieuwe vloer? Wij zijn de basis voor de zoektocht naar een nieuwe vloer.

Een vloer is bepalend voor het interieur en de inrichting begint met een nieuwe vloer.

De vloer is ook een van de meest belaste onderdelen van de woning en is het aan te raden om niet alleen naar uitstraling en prijzen te kijken maar zeker ook naar de eigenschappen en kwaliteit en garantie die je krijgt bij aankoop van een vloer.

Laat je verrassen door de vele mogelijkheden en kleuren. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het. Laat jezelf inspireren, informeren en kom langs in onze showroom.

In een oogopslag onze raamdecoratie:

 

Gordijnen -

Vitrages -

Inbetweens -

Vouwgordijnen -

Op zoek naar nieuw raamdecoratie? Wij hebben een mooie uitgebreide collectie gordijnen, vitrages en inbetweens in onze showroom. Tijdloze, mooie stoffen met een zeer goede prijs- en kwaliteitsverhouding. Wij hebben onder andere veel natuurlijke, stoere maar ook klassieke stoffen die geschikt zijn voor gordijnen, vitrages, inbetweens. Onze collectie bevat een diversiteit aan stoffen die perfect aansluiten bij het tijdsbeeld en volop keus bieden voor elk interieur.

Kortom voor ieder interieur een geschikte raamdecoratie.

In een oogopslag onze zonwering:

Horren -

 Shutters -

[Silhouette, Facette, Duette, Plissé] Shades -

[Horizontaal, Verticaal, Hout] Jaloezieën -

[Rol, Twist Rol, Paneel, Vouw] Gordijnen  -

Op zoek naar nieuwe zonwering? Wij hebben een zeer ruime keuze uit o.a. alle soorten rolgordijnen, horizontale jaloezieën en plissés. Voor elk raam, of het nu om een dakraam, een zijraam of de slaapkamerramen gaat; wij hebben een geschikte oplossing voor u. De keuze bestaat uit een zeer divers aanbod aan motieven en ontwerpen. Laat jezelf inspireren, informeren en kom langs in onze showroom. Kijk voor de meest recente producten op Luxaflex.nl.

[Wij zijn een erkend ’’Luxaflex” dealer]

Copyright © 2015  De Velde Interieur  |  KvK: 05026787  |  Haatlanderdijk 33  |  8263 AP Kampen